Afspraak – Tandartsenpraktijk Bertholet en Van de Ven – NIJMEGEN

Afspraak

Bij Tandartsenpraktijk Bertholet en Van de Ven kunt u terecht op afspraak. Onze patiënten krijgen om de 3, 4, 6, 9 of 12 maanden (afhankelijk van de gebitssituatie) automatisch een oproep voor een periodieke controle. U mag ook na uw behandeling meteen een nieuwe afspraak maken voor de volgende keer. Bij een controle bekijken we de status van uw gebit en reinigen we het gebit van tandsteen, aanslag en plaque. Ook geven we waar nodig extra aandachtspunten en tips omtrent de mondhygiëne en beoordelen we of extra behandeling noodzakelijk is.

Bellen voor (het verzetten van) een afspraak kan tijdens tijdens werkdagen: op maandag tot en met donderdag tussen 8.30 uur en 12.30 uur en tussen 13.30 uur en 17.00 uur, op vrijdag tussen 9.00 uur en 12.30 uur en tussen 13.30 uur en 17.00 uur. Eventuele wijzigingen in uw afspraak graag zo spoedig mogelijk, minstens 24 uur van tevoren, telefonisch bij ons melden. Niet nagekomen afspraken worden in rekening gebracht.

Spoedbehandelingen voeren we zo veel mogelijk op dezelfde dag uit.

In overleg met u zorgen we ervoor dat de verschillende behandelingen zo veel mogelijk op elkaar aansluiten. Wij houden daarbij rekening met uw wensen en uw beschikbare tijd.